Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Dankzij de AVG is de bescherming van persoonsgegevens in alle landen van de EU op dezelfde manier geregeld en gelden in elke lidstaat dezelfde regels.

Verwerking persoonsgegevens op clowndombo.nl

Ook ik heb ik te maken met het verwerken van persoonsgegevens. Dit gebeurd onder andere wanneer u een bericht achter laat in mijn gastenboek of wanneer u een bericht stuurt via het contactformulier. Om u te laten weten hoe ik met u persoonsgegevens om ga heb ik een Privacy Policy op mijn website gezet. Hierin staat precies welke gegevens er verwerkt worden, wat er met u gegevens gebeurd en uiteraard staat er nog meer in. Indien u vragen heeft over de verwerking van uw gegevens, dan kunt u een mail sturen naar privacy@clowndombo.nl.